Citiraj:
Autor Kristijan1
Nevidim razlog zašto bi netko uzimao tehnologiju staru dvije godine (još IZLOŽBENI primjerak )za 5000 kn pored FENOMENALNOG P42S20 ZA 6000 KN !?
P42S20 je u svakom pogledu bolji TV od TH-46PY80P iako je ovaj potonji za 4" veći :-) .
|
Onak. Sa dužnim poštovanjem. Držimo se istih dijagonala za usporedbu
Mislim. I ja osobno držim da mi je neki minimum kaj bi htio od TV-a X20 sa 720P i G20 za 1080P na 42". I jest da se tu radi o samo 4" više. Ali nekim ljudima to kao puno znači. (pogotovo sa lokalnim uvjerenjem da moraš imati 50" da bi uživao u 1080P :P )
Citiraj:
Autor gog
Istina. Panasonicovi televizori iz 2010 su ogroman napredak u odnosu na stare modele. NeoPDP paneli 2. generacije koji osim što troše puno manje struje, manje se griju i nemaju ventilatore imaju i bolju sliku (tako barem stručnjaci tvrde)..
|
I da čovjek potegne još soma kuna više za S20 model opet ne bi imao neoPDP i opet bi imao subfield od 600.
Citiraj:
Autor gog
Plazma bi se prvih 200-300 sati trebali držati na smanjenim postavkama kako bi se uniformno formirao zaslon, a ovaj izložbeni primjerak jest da je veći, ali je uz sve to odradio i hrpetinu sati prikazujući sliku u "shop modu".
.
|
Da. Ali pogledom u trenutne postavke TV-a, koliko je sati radio može se bez problema nakon tih informacija i testom sa laptopom na skroz bijeloj podlozi i ostalim vidjeti stanje panela.
Mislim. Ja bi se osobno ubio još za kolorimetar da prođem taj dio tamo hehe :P