Citiraj:
Autor Bara_st
Haha, taj aparat, abome ni nasljednici mu 500D i 550D, se može saktiti pore K-x i D5000, a još i ti tradicionalno loši(da ne kažem očajni) anon kit objektivi.
Meni prijatelj kupio 450D, prodao ga 2 mjeseca poslije da kupi D90(senzor isti i u D500o) čijom je kvalitetom slika mnogo zadovoljniji, mislim da tu sve govori o kvaliteti spomenutog Canona.
Od skupljih aparat? Nikon D90 definitivno, plus si uzmeš objektiv Tamron 17-50 F2,8.
|
Najbolje i najlakše je hvaliti odnosno popljuvati nešto što nikada nisi sam isprobao, ja govorim iz svog iskustva, čovjek je tražio mišljenja i ja sam mu dao svoje!
Uostalom nebih se složio s tvojom izjavom da 500D i 550D se mogu sakriti pored Pentax-K modela a tome svjedoče i brojni review-ovi kojih fala k....u ima na pretek!
U svakom slučaju, pogledaj, što te zanima, kako ti je Mar rekao. Pogledaj koji proizvođač te zanima, i onda još definitivno pogledaj ponudu objektiva za tog proizvođača i dodoatne opreme, tipa battery grip(koji jako dobro dođe).....!
Mislim da su sve ostalo manje bitne stvari u izboru DSLR aparata jer su u zadnje vrijeme svi manje više istih ili sličnih performansi!