View Single Post
Staro 10.05.2010., 19:03   #12
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Točno to,kako sam napisao u prvom postu,na koji ne znam čemu tako bezobrazna reakcija,lijepo piše PCI varijanta DS kao entry model,a jedan od ipak najbližih PCIE modela je upravo DX sa cijenom vani od 89.99$, što je bila cijena Musica kod nas dugo vremena (cca.500-600kn). Možda sam se nespretno izrazio postavivši DS i DX kao ekvivalente,ali meni je zaista Music bolji izbor od DS-a, dok od DX-a već za 90% stvari izuzmemo li igre,nije. To je to.

Kako sam i naveo,multimedija,glazba,filmovi - svakako Xonar DX, ne duplo svakako,ne osjetno svakako,ali ima jače komponente na sebi,i uz pravu podršku zvučnika i prostorije,pruža neusporedivo više.

Za igre,ipak emulacija EAX-a 5.0 nije isto što i EAX 5.0 na X-Fi Music,Gamer i izvedenicama. Ako je za igre,a nije kako je momak odgovorio,da neće igrati,onda mu opet ostaje Xonar DX.

I rasprave kao da nije ni bilo,bez nepotrebnih spuštanja,grubih riječi na temelju toga "što je on to sve čuo i ja lupetam", i slično. Vjerojatno sam ja naslonio uho na review na internetu,pa tako svako malo - lupnem. Zato me valjda i pitaju o zvučnicima i zvučnima..jer sam imao jednu. Lažem - dvije.

Toliko,sretno s potragom DX-a.
thedream je offline   Reply With Quote