View Single Post
Staro 10.05.2010., 16:10   #9
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Za tvoju informaciju LG je jedan od brandova koji je među prvima predstavio mobitel na bazi windows 7 mobile uz asus i to jako dobar mobitel tako da ti izjava i ne drzi vodu i prvo malo promisli sto ces reci. Sto se samsunga tice nije ni omnia 2 za baciti . Nokia pravi satelitske antene pa sto, i dan danas imaju jedne od najboljih i najizdrzljivijih mobitela na svijetu . Porsche i lambo su pravili TRAKTORE ( lambo ih ima i dan danas) pa imaju jedne od najboljih i najbrzih auta na svijetu.
Ma sve to super, ali meni je LG totalna krama od telefona, samo ses jetim onog cookia i jos masu drugih uređaja koji su bili popularni, a u biti preočajni. I kad god bi se sreo s nekim lg uređajem, uvijek ista priča, losa kvaliteta, jos losiiji dizajn, uglavnom nisu to uređaji za mene, pa taman da su stavili win9 na svoje uređaje

I nekako zbog toga nika nebi uzeo LG, a ova usporedba ti je li la, jer su i Porsche i Lambo trektore peroizvodili prije dosta godina, odnosno tako su krenuli u proizvodnju nečega s motorom. A danasnja proizvodnja Lamborghini traktora, nema apsolutno nikakve veze sa Lambom, osim naravno imena.

Kazes nebi uzeo ovaj Magic za 1400 kn? Daj predlozi nesto bolje...

srale7 je offline   Reply With Quote