A dobro,samo sam primjetio,nek smo prodiskutirali.

Nešto sam drugo mislio reći,možda se i nisam najbolje izrazio jer nisam mali-od-struje baš.
Malo me razočarao takav pad napona,ali pripisao bi ga isključivo gaženju prejakom konfom i 100% load testovima opterećenja,ne ulazim u to - tko to vrti i zašto,dobro je pokazati što napajanje može,ili još bolje - što ne.
Samo iz iskustva,ugrađivao sam tri,u tri znatno slabije konfe,najjača je bila i3 650 i 5770,i mislim da se to napajanje najbolje nosi kako sam i napisao, sa konfama koje troše oko 250W,ilitiga mainstream. Za konfe kojima samo grafička povuče 200W,i sa clockanim i7 do ibera na zraku,i sam si dao zaključak..nije to to.
Imao sam čisto ideju,da se ocjena tog napajanja postavi u okvire tržišta tj. konfiguracije kojima je namjenjeno. Naravno da nismo vidoviti pa da znamo šta je pisac htio reći,ali ima Chieftec i puno snažnijih modela,zar ne? Dali ste ocjenu na temelju testne konfe i rezultata, nije da život ovisi o tome,ali trebalo je prikazati i3 i i5 rješenja i 5750 i 5770 odnosno GTS250 i GTX260. Ja to sam sa sobom malo..