Citiraj:
Autor V.I.P
ma to mrzim kad uletim medju ekipu koja igra sama za sebe..
odma im se nahebem svega i svacega .. katastrofa..
igra se rush i nitko nece ici defjuzat i normalno odem ja i imam skor na kraju 2/12 
|
To i mene razjebalo jučer na nekom serveru, igra se 16vs16, u mom timu 10 snipera, i samo ja i jos dvojica idemo an njih 16, nisam bio u minusu al nema veze, ne jebe mene K/D ratio, al su me ovi moji toliko razjebali da bi im u onom trenutku u stvarnosti mozak propucao -.-, uspjeli smo probit sve Mcomove osim zadnja 2
U timu su max 2 snipera, sve više je beskoristno, a ne ovih 10 budala, i još da barem znaju snipat, nit spotaju ni ništa, glavno da oni cijelu jebenu mapu kampaju na jednom mjestu
Scor playeri nemaju šta tražit u toj igri, samo brdo živaca popiju ovima koji znaju što je cilj igre
btw jebem ti ja m*ater igri, kad sniperom trebaju 2 pogotka da nekog ubijes, dobro osim u glavu, nema on šta meni živ biti ako ga u prsa pogodim, dobro ako ga u ruku ili nogu, al ovo kao da mu ništa nije je totalna glupost, nije problem nekog ubit ako je lik na mjestu etc, al u žaru borbe, kad sve pogodim i sve samo ranim, pa poludim, jučer sam možda imao 100 asistova, svakog radnim i dobijem onaj assist bod -.-. i obavezno neka poprave hit boxeve i to sa latencijom jer fakat živcira, zbog toga i u zadnje vrijeme ne igram baš igru