View Single Post
Staro 10.05.2010., 10:52   #3656
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Taj sam bajk nabavio ženi (narančasti), probao sam ga voziti tak da pričam iz prve ruke. To je solidan bicikl za rekreativnu vožnju. Sljeme je već malo jači test za tu opremu...
Gume su dosta plastične i imale su dosta slabiji grip od potrošenih guma (kenda nevada) na mom bajku koje sam do tada vozio 2g.
Može ona biti 100 puta nova ali to je loša guma. Možeš se ti spustiti niz Sljeme ali moraš dosta opreznije voziti.
Da ponovim bajk je ok. Rama je dosta jaka a najveći minus ide gumama. (bajk je plačen 1500KN tako da za te novce nije moglo bolje).
Pa nekako sumnjam da su isti, moj je koštao "samo" 1000kn više.

Kad kupim kacigu, pridružit ću se ovima koji idu gore nonstop (ako se slažu) pa ću vidjet iz prve ruke.
Jesi li siguran da je i taj Boulder? Jer ih ima više verzija.... Doduše, kupio sam ga prije 2god i otada je vjerojatno pala cijena, ali svaki kojega vidio poslije toga bio je različit od mojega - druga vilica, zadnji mjenjač, plastične pedale i nijedan narančasti....

Ne razumijem kakve su to "plastične gume", moje mi ne izgledaju tako i dosta dobro drže prilikom divljanja po Maksimiru.

EDIT: jel se netko spuštao onom stazom u Maksimiru lijevo od orla? Prođe se kraj nega i piči do kraja, praktički do kuća na rubu šume. I onda spust nazad nekih par min (2-3)... Po kamenju onom prilično scary

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote