View Single Post
Staro 10.05.2010., 09:34   #73
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo i ja zaigrao jučer, stavio odma patch 1.2.
Glede igre, radi super bez ikakvih zastajkivanja, doduše grafika jest malo nazadna....čudno mi je kretanje Sama nekako, nije fluidno i prirodno kao u prijašnjim nastavcima....nešto je tu drugačije ali ne mogu uprijeti prstom.
A to što ljudi mijauču da više nije stealth akcija....ha čuj, svaki nivo se može gotovo cijeli prijeć skrivanjem po sjenama za onoga tko ima živaca i vremena, samo što je ovaj put jednostavnije izletit na svjetlo i rokat sve redom pa valjda svi tako i rade.
Onaj interrogation je fora, ali prva dva-tri puta. Poslije je repetabilan dosadan. Nabij glavom u klavir, nabij glavom u sudoper etc....
Mislim da je glavni problem što sam netom prije ovoga odigrao Assassins Creed 2 pa je ovaj Conviction malo trapav u usporedbi sa AC2 grafikom, slobodom kretanja, maštovitim killovima i borbama, animacijama, pričom etc...
Da nisam igrao Creed ovo bi mi vjerojatno puno bolje sjelo. Neću sad rastavljat Conviction na proste faktore i analizirat svaki dio posebno, ali u cjelini mi jednostavno nije "baš nešto", niti ono što je bio...čekam ja AC3 ili barem neke DLC-ove za duju hehehe