tesko da ce ti netko konkretno objasniti razlike WM i Androida..
to ti polagano prerasta u borbu kao sto je mac os i windows..
prije 6 god sam imao prvi WM uredjaj,tako da niti ja bas nisam kompetentan da ti kazem sto da uzmes,trenutno koristim iphone i zadovoljan sam do sad kako se ponasa..
android sam imao tjedan dana i nije me bas odusevio,kazem opet zasad,, to je sve jos u povojima,razvoju.. za koju godinu mozda i predjem na njega

neznam ako si vidio novi WM? meni jako jako interesantno izgleda samo sto kazu da ga neces moci dignuti na sve uredjaje tako opet moras kupiti malo jaci uredjaj (racunaj HD2 ~3000 kn) ..
HD2 vs Desire
Za:
Desire je optimalne veličine, odlično leži u ruci, hd2 je možda malo velik, stvar navike, ali kada čovjek drži u ruci jedan pa drugi... Čini mi se da je baterija nešto bolja. Kvaliteta zvuka je na desireu puno bolja, mikrofon je lošiji. Prijem signala gsm, wifi, radio je bolji na desireu.
Fancy elementi os-a. Sve je glatko animirano, prijelaz s ekrana na ekran. Na wm-u je to dosta grublje.
Protiv:
Kvaliteta prikaza na ekranu je dosta bolja na hd2. Na desireu, kada se smanji osvjetljenost ekrana do kraja (kada se ugasi), pinky efekt je jako izražen. Ono što je čudno je da i na toj najslabijoj osvjetljenosti, neke crne ostaju savršeno crne, a neke crne su pinky. Surfanje na hd2 je bolje (zbog ekrana i browsera).
Po meni, wm je bolji os. Za wm ima više kvalitetnijih programa. Možeš raditi sve što želiš na jednostavniji način.
eto ako te jos nesto zanima pitaj