View Single Post
Staro 09.05.2010., 23:56   #353
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Prosli tjedan sam uzeo burazovu XFX HD 5750 (512MB), i na mojoj konfi onak sve u full hd rezi, COD4 neki prosjek je bio oko 90FPS-a sve na max osim AA.
Sad opet igram na staroj grafi iz "Moj komp" i jednostavno, tesko mi je sad igrat poslije onog divnog iskustva sa burazovom grafom
Dizali smo malo proc preko mnozitelja al je isto bilo problema sa blue screenom, pa sam stavio na stock. Voltazu nisam htio dirat kad imam box hladnje.
Ali prije ili kasnije planiram ubost neko dobro hladnje i malo natjerat tog blekya da grafu sto vise iskoristim
Znam da sam vec naporan s tom mojom kupovinom 5770 ali eto konacna odluka je pala, i ovaj tjedan planiram realizirati kupovinu =)

90% sam u shemi da uzmem u Links-u, e sad, gledam malo njihov cijenik, i tamo vidim da ima samo ova raspoloziva PCI-E VTX3D ATI RADEON HD 5770, 1GB DDR5, HDMI, DVI, HDTV.

E sad, planirao sam si ubosti grafu sa dual slot hladenjem, recimo ovu SAPPHIRE ATI RADEON HD 5770 ako bi se dalo narucit.

Koju bi bilo najbolje od ovih uzet ako bi sve bile dostupne uz prethodnu narudzbu?

Hvala i LP
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote