Tema: Nokia N97
View Single Post
Staro 09.05.2010., 14:59   #102
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pa onda ne krivi Nokiu za probleme koje ti radi problematičan software.
Ma domy,nije to do njegovog hakiranog softa. I meni je tako(a mob nije hakiran),slajda normalno,ali kad udjes u aplikacije ide ko usporena kokos(prvi puta) (PS,aplikacije su sve sa OVI-ja) i tek kad drugi put udjes onda slajda kako bi trebao.

Ovo za sporo otvaranje...Istina je da nakon nekog vremena stvarno pocne stekat i moras ga ugasit-upalit. Sto je je,preslab proc i premalo RAM-a za ostatak hardvera. Mob kad je upaljen i kada u pozadini nista ne radi(pogasim preko onog njegovog task managera) njemu je zauzeto 85MB RAM-a(od 128). Ne moram ni pricati sta nastane kad upalim npr Operu(kad skoci na 100,100+ MB)...

Da mu je 256MB RAM-a i 600MHz proc bio bi pila od moba,ovako je ajmo rec neki poluproizvod.

PS,sto se tice cvrstoce sto je zwer54 naveo. Moj je takodjer bio cvrst dok ga nisam odveo na popravak(ciscenje prasine,bio sam naveo u temi nedavno) u Mobis,kada se vratio,sve skripi(mislim na masku)...jer su mjenjali zadnji dio zbog lece(usput,slika po noci opet onako bijela sa strane) i sad sav skripi,ona tipka za otkljucavanje ima lufta dok stoji itd. Kao da su ga sastavljali nogama. Moram li reci da prasinu nisu ni pipnuli? Cim sad prodju ovi testovi i ispitivanja(stvarno ih ima puno,ni na forum ne stignem uopce doc) nosim ga u Mobis,neka ga naprave kako treba ili neka daju novi..

mislav_os je offline   Reply With Quote