Tema: HTC Touch HD
View Single Post
Staro 09.05.2010., 09:33   #224
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Pa i nije bas, zadnji izdani je odlican samo me ovo za wallpapere nervira

Probat cu pa javim . Btw vidim da imas dusk rom. Dali koristis Cookie home tab za uredivanje i postavljanje wallpapera ili nesto drugo?

E tu nisi upravu,koliko god znas o HTC-u. Obrisem s onim tvojim taskom sve, dignem novi rom, upalim po prvi put mob ,spojim se na wifi i automatski mi izbaci da sam u vukovaru i vrijeme za vu ( a bio sam u vu )

1.Cookie home tab ne koristim.(omogučava korisniku WYSWYG vizualnu promjenu layouta Manille).Jednostavno mi nije potreban jer za to postoje odlični Manilla desktop editori.No,uz GTX SENSE,kak vidim,radi čuda....Mene više interesira CHT editor
2.Hvala na primjedbi,no nisam ni ja sveznajuć.
To mi se još nije dogodilo pa je i moguće.I to ne ovisi o HTC-u,nego o implementaciji ROM-a i njegovom updateu,dakle stvar je čisto softverske prirode.A koliko softvera, toliko i mogučnosti.Naime,oni svi koriste kao bazu podataka AccuWeather (to radi i shipped ROM),koji i nije baš najtočniji niti po podacima o vremenu,niti po lociranju,pa u registry-u treba "manja" modifikacija).
Na primjer; kod Black Stonehangea i Dusk-Evo-a ima predefiniranih gradova,i auto tagging radi odlično,ali ostale manje gradove se ipak dodaje ručno.
Meni je uspjelo staviti SPBWeather umjesto AccuWeathera u tab manille,no još se malo borim s nestabilnosti.Ovdje su detalji o jednom stabilnom patchu.

Zadnje izmijenjeno od: tin.. 09.05.2010. u 09:38.
tin. je offline   Reply With Quote