Danas mi je jedan decko poslao mail da je vidio moju Konu Hoss Deluxe kako je vozi jedan covjek od nekih 40-ak godina kod bolnice Dubrava tj. skrenio je u ulicu tamo nakon one ustanove gdje su smjestene casne sestre!
Uglavnom, kaze da je cak gore i bidon moj ostao te da lik ne izgleda kao nikakav bajker te da je skrenio u ulicu koja se penje malo uzbrdo znaci ulica je najvjerojatnije Oprovecka!
Kako nisam iz toga dijela grada (sa totalno drugog kraja grada sam), molim vas da vi koji ste od tamo malo pogledate kada se vozite tamo!
Makar cu i ja sada lagano sjesti na bajk i pravac tamo...i biti cesto tamo, ali vi koji ste od tamo molim vas da malo pogledate.
Znaci ulica nakon te ustanove sa casnama i penje se malo uz brdo...mislim da je Oprovecka!?
Vidio ga je oko 16 h uglavnom....lik nije nikakav bajker te cak ni bidon nije skinio niti bilo sta drugo napravio na bajku!
Ako ima netko sa onoga kraja, molim vas da mi se javi da mu dam moj broj moba ili nesto ako vidi bajk da zaustavi covjeka i da me nazove ili nesto...ili da bar vidi gdje stanuje pa da mi javi tocnu adresu!
Evo da ponovim:
Serijski broj bajka je:
F710Y14510