Citiraj:
Autor 2 die 4
Bravo za post, ja recimo nisam imao pojima da postoje kopije ovih novijih HTC-ovih modela, ali znao sam za starije!
I definitivno stoji (barem što se HTC-a tiće) jest da je skupo ali i vrijedi!
|
da...o tome pričam.Trebalo bi ljude upozoriti da ne padnu na foru.pogotovo zato što je naše tržište jako pogodno za takav jeftini shopping,a mi Hrvati i jesmo takvi da gledamo da prođemo što jeftinije.
Ljudi će kupiti tu plastičnu igračku,i kad prestane raditi reći će da mobitel,naravno,nevalja...
ovdje je SLUŽBENA STRANICA SHENZEN SHIDAI proizvođača i preplavili su naše tržište.Ista stvar je i za HTC HD2.Gore na linku je model
huaxin K168 i izgleda skoro isto kao i HD, no na zadnjem panelu ( gledaj kako su riješili kameru! )se vidi da nema veze sa HD-om. Osim toga,mobitel nema prednje kamere ( zbog jeftinije proizvodnje,a noviji imaju i prednju kameru.).

zato,još jednom,ako ste kupili jeftini HTC znači da niste ispali frajer nego ste popušili lovu.Ne samo to ! nego OVDJE JE VIDLJIVO
da su odlučili iskopirati skoro cijelu liniju gornje klase HTC-a...(možda prepoznate i svoj mobitel).
Ovaj stariji model nema prednje kamere.

MATIČNA NA TOUCH HD KOPIJI NEMA IME QUALCOMM NEGO SENSOAMATE (u originalu je matična žuto-plave boje,a na ovoj kopiji je jeftina zelena ). Kod šarafcigera se vidi terminal konektor predviđen za gornji dio elektronike i prednju kameru (koje nema) i zvučnik na gornjem dijelu prednje ploče (vidi se kako je neuredno i na brzinu sklapano,jer original HD ima PINOVE a ne lem konektore.).Kad ti taj lem konektor popusti,uređaj možeš baciti jer sa lemlenjem će izgoriti mikro vodovi na štampanoj pločici.Najgore u svemu tome je što nemožeš zamijeniti matičnu,jer matična košta više od te igračke ( oko 250-400 Eura,ovisno o očuvanosti matične).

OVDJE JE KOPIJA HD2 koja isto tak kruži eBay-om i svi ju prodaju pod :HTC TOUCH HD2 T9193 LEO 3G Unlocked US $390.00
Kliknite ispod slike na stranici pod Stock Photo i dobiti ćete preporuke za original HD2 a cijene su u pravilu iznad 600 dolara.
zato,pazite.osim što možda NIKAD ne dobijete naručenu igračku,opreza nikad dosta.