Citiraj:
Autor m4x
zanima me šta mislite o ovom kućištu?
|
Nedavno sam ga
komentirao. Cak i nakon sto si opisom komponenti potvrdio da ti je kuciste 2x predimenzionirano za potrebe...
Jednostavno je prekrasno za vidjeti! Klasicna elegancija vrata i aluzija na dizajn koji uopce nije platformski zarobljen. Moze biti PC, ali moze biti i deset drugih stvari. Jednostavno volim takvu vrstu dizajna. Ipak im je to najambicioznije kuciste u ponudi i ne vjerujem da ces ga proklinjati nakon kupnje. Mozda nikad nece biti u Antec klasi izrade, ali i dalje ce biti dobro.
Citiraj:
Autor taip@n
vidio sam ovo uživo : http://tinyurl.com/3xuqwun i iako nije +10kg kategorija  pobralo je sve moje simpatije i definitivno je moj favorit pri prvoj idućoj kupnji kućišta...
|
Mochni kolega Taip@ne,
Uopce ne sumnjam da je to kuciste mozda pun pogodak i da nam to potvrdjuje iskusni moreplovac. Samo ja bih radije uzeo stepenicu nize izrade i imao kuciste koje me veseli gledati svaki dan. Ovo kuciste izgleda kao prastara arkadna masina s kraja 70-ih, na kojoj su C.C. Capwell, Vojo Siljak i Dusko Lokin proveli tjedne savladavajuci prvu inacicu Space Invadersa. C.C. je volio drzati kriglu pive, pa se od vlage maska jos dodantno podigla
Bez uvrede sadasnjim ili potencijalnim vlasnicima, ali kad bih ga morao gledati i znati da mi unutra stoje komponente i da to predstavlja moju masinu... deprimirajuca pomisao
PC dizajn u najgorem mogucem bezlicnom izdanju. U klasi DTK nagrade za dizajn.