Citiraj:
Autor MIK
hint: vezao za bušenje zračnica, frend mi je bušio zračnice ko blesav dok nije skužio da je kriva žbica koja je olabavila i radila njasre!!! Provjeriti žbice dal su zategnute kak spada.
|
Iako nisam siguran, moguće da sam zbog toga zadnji put izbušio zračnicu. Al sam sve namjestio, danas je izdržao.
Citiraj:
Autor Renesis
evo nas nazad, distrojer mora jos malo do kuce pedalirat. bilo je sasvim uredu, super vrijeme, dobra ekipa i sasvim fina voznjica
neka on tipka dojmove 
|
Eto, opran, lep ko slika, sa podljevom na gornjoj strani stopala.
Ukratko, ovaj spust je doslovce prejeben, da sam se ubio 5 puta a ne samo jednom ne bi mi krivo bilo

(btw, ne znam kud smo išli, to nek renesis napiše, njub sam za te staze

)
Samo informacije radi, 100kg mojih (još neka mizerija u ruksaku i bajk) i hidraulika deore 535 sa 180/160 rotorima me nije uspjela zaustaviti i odletio sam prek 2 korijena, izgubio kontrolu u lišću i legao fino. Nogu sam zakačio valjda za pedalu. Al sve je okej, mogo sam otpedalirat dokraja
Za dwarfića. Išao sam sam gore, trebalo mi je oko sat vremena, pedalirao sam gdje mi je to teren dopuštao, Stao 3 puta da se napojim vode ko krme i išao dalje. Onaj gornji dio Lojsteka kad izađeš iz onog kamenja je dosta lagan, dok sam ovaj kameniti put na sredini gurao bajk gore. Btw, nemam ni flat pedale, neg ono njesra mutavo, također je muka s tim se penjat, odleti noga samo tako. SPD is way to go