Tema: HTC Touch HD
View Single Post
Staro 07.05.2010., 18:50   #220
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ovo je prvenstveno pitanje za Vas koji posjedujete ovaj uređaj i poznate ga u tanane (tin.)
Evo odnedavno mi se dešavalo jedna jako iritantna stvar, a to je kada bih stavio uređaj u sleep mode, dakle zgasio ga, on bi se sam ponovo upalio, bilo kada bih ga samo dotaknuo, ili kada bih ga malo gurnuo ili ga okrenuo nagavačke!
I to je poprilično iritantno, obzirom na to da ga nikada nisam zaključavao(key lock)!
U početku sam ga htio baciti kroz prozor, ali sam se onda sjetio da sam ga platio 5500kn i da bih ga ipak mogao još malo zadržati!
Nekih 5 dana sam muku mučio s tim problemom, i onda mi je sinulo(usljed lupkanja po njemu, laganog) da je stvar u hardveru, a ne softveru, i onda mi je palo na pamet da se on po defaultu pali kada mu izvadim stylus, i vidi vraga, izvadim ja stylus i bacim ga u sleep i nema više random paljenja!
Dakle problem je u stylusu, e sada, ima li tko kakvih iskustava sa takvim problemom i kako ih se riješio(jer mi je malo glupo nosati ga sada dok mi je bez stylusa, koji mi povremeno treba) a ako nema ima li kakvih sugestija kako da to popravim ili recimo dali postoji način da mu softverskim putem kažem da ne radi ništa kad izvadim stylus?

Hvala!

Za ovo zadnje mislim da je postojao program ili neki tweak ako se nevaram, ali neznam točno pa bih zamolio da mi probate pomoći!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote