View Single Post
Staro 07.05.2010., 17:53   #5
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor hari123 Pregled postova
odlican clanak govori zapravo da i3 je vrhunski mainstream proc
Hvala Slažem se da je procesor prava mala zvijerka, iako ni 650-ica nije za baciti unatoč nešto većoj cijeni

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Bravo Danijel, svaka čast.
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Pohvale,R!
Hvala

Vidio odgovore pa zaboravio odgovoriti

Citiraj:
Autor Inelim Pregled postova
''...ako želite izvući iz svoje platoforme maksimum i dalje ćete se morati potruditi i sjesti da se upoznate sa svojim sistemom koji je kao žena. Svaki je različit i svaki voli nešto drugo, neke druge postavke, omjere...''

Hahahaha, prejaka usporedba. Jel' ovo ujedno i recept kako izvući maksimum iz svoje žene ?

Btw, pohvale za članak, uobičajeno jako dobro odrađen posao,
Može se primijeniti na većinu

Citiraj:
Autor Inelim Pregled postova
a i sretan ti rođendan (da sad ne spam-am po nekoliko podforuma).
Hvala

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Bravo Danijele ili Razere
Hvala

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Molim od redakcije više članaka ovakvog tipa, slobodnijh, kao Top Gear za aute...
Da je to samo do nas ne bi bio problem, to je do nekog drugog

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Prepoznajem svoj stolnjak u PCE test labu

Citiraj:
Autor fran123456 Pregled postova
Odličan review, svaka čast.

Uff, kako mi je lijepa moja bivša kartica, iako nije baš neki primjerak.
Hvala Kartica je dobro služila

Citiraj:
Autor SSurki Pregled postova
Pridruzujem se pohvalama autoru. Posto je u tekstu spomenut i5 750 zanima me koji od ova 3 procesora je najbolja opcija za konfiguraciju kojoj je prvi cilj rad u CAD-u (openGL) i igra. ova dva proca sa integriranom grafikom mi nisu bas najjasnija. koliko je mocna ta grafika i da li je to u biti samo za HTPC konfiguracije. imam osjecaj da je to kao kupovina maticne sa integriranom grafikom iako cu sigurno ugraditi diskretnu=bacanje novca.
Za neke procesorski zahtjevnije testove definitivno bih išao na i5 750, pogotovo ako ti se neda zezati sa overclockingom (koliko god ono bilo jednostavno na 1156 platformi), iz razloga što se ova dva malca trebaju pošteno overclockirati kako bi se mogli mjeriti sa i5 750 na stocku. S druge strane ako se ima novca za i5 650, svakako bi bilo pametnije kupiti 750-icu po 150-200kn većoj cijeni.

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 12.05.2010. u 15:19.
Razer je offline   Reply With Quote