Citiraj:
Autor hari123
odlican clanak govori zapravo da i3 je vrhunski mainstream proc 
|
Hvala

Slažem se da je procesor prava mala zvijerka, iako ni 650-ica nije za baciti unatoč nešto većoj cijeni
Citiraj:
Autor tor
Bravo Danijel, svaka čast.
|
Citiraj:
Autor thedream
Pohvale,R!
|
Hvala
Vidio odgovore pa zaboravio odgovoriti
Citiraj:
Autor Inelim
''...ako želite izvući iz svoje platoforme maksimum i dalje ćete se morati potruditi i sjesti da se upoznate sa svojim sistemom koji je kao žena. Svaki je različit i svaki voli nešto drugo, neke druge postavke, omjere...''
Hahahaha, prejaka usporedba. Jel' ovo ujedno i recept kako izvući maksimum iz svoje žene  ?
Btw, pohvale za članak, uobičajeno jako dobro odrađen posao,
|
Može se primijeniti na većinu

Citiraj:
Autor Inelim
a i sretan ti rođendan (da sad ne spam-am po nekoliko podforuma).
|
Hvala
Citiraj:
Autor Dottore
Bravo Danijele ili Razere 
|
Hvala
Citiraj:
Autor timmy
Molim od redakcije više članaka ovakvog tipa, slobodnijh, kao Top Gear za aute...
|
Da je to samo do nas ne bi bio problem, to je do nekog drugog
Citiraj:
Autor timmy
Prepoznajem svoj stolnjak u PCE test labu 
|
Citiraj:
Autor fran123456
Odličan review, svaka čast.
Uff, kako mi je lijepa moja bivša kartica, iako nije baš neki primjerak.
|
Hvala

Kartica je dobro služila
Citiraj:
Autor SSurki
Pridruzujem se pohvalama autoru. Posto je u tekstu spomenut i5 750 zanima me koji od ova 3 procesora je najbolja opcija za konfiguraciju kojoj je prvi cilj rad u CAD-u (openGL) i igra. ova dva proca sa integriranom grafikom mi nisu bas najjasnija. koliko je mocna ta grafika i da li je to u biti samo za HTPC konfiguracije. imam osjecaj da je to kao kupovina maticne sa integriranom grafikom iako cu sigurno ugraditi diskretnu=bacanje novca.
|
Za neke procesorski zahtjevnije testove definitivno bih išao na i5 750, pogotovo ako ti se neda zezati sa overclockingom (koliko god ono bilo jednostavno na 1156 platformi), iz razloga što se ova dva malca trebaju pošteno overclockirati kako bi se mogli mjeriti sa i5 750 na stocku. S druge strane ako se ima novca za i5 650, svakako bi bilo pametnije kupiti 750-icu po 150-200kn većoj cijeni.