View Single Post
Staro 07.05.2010., 16:22   #39
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sinoc uzea FireGlidera (Black)..
Prvi dojmovi: kvalitetna izrada, ergonomicno oblikovan, glavne tipke dosta velike, scroll gotovo savrsen imo (ima lagani skrol ali opet precizan i gotovo necujan), bocna tipka smjestena na malo cudnu poziciju (triba malo skvrciti palac da bi dosa na prvu, druga je odlicno pozicionirana..), tipka za minjanje dpi-a dobro smjestena (ne smeta nimalo u radu)) + sto moze svitliti zuto, zeleno, crveno i sve moguce kombinacije tih boja (izmjenjuju se zuta i zelena u razmaku od par sekundi, ili zelena i crvena itd...) - ovisno o dpi-u kojeg se podesi. Cak su i programabilne opcije boja ovisno o dpi-u koji je aktivan a led moze pak biti i ugasen ako kome smeta - iako nije uopce nametljivo/jako svitlo.. Sve tipke su programabilne (makro, otvaranje raznih aplikacija itd...). Odlicno "lezi" u ruci, pogotovo ljudima koji koriste palm-grip (meni koji koristim two flat fingers grip isto odlicno lezi). Malo je cak i glomazan za moj ukus ali naviknit cu se s vrimenom. Sve u svemu jako sam zadovoljan i mislim da za 199kn nisam moga bolje proci.. Preporuke!

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 07.05.2010. u 16:29.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote