View Single Post
Staro 07.05.2010., 15:31   #4
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
Dakle trenutno guram friskog Sharkoon Fireglidera po Goliathus podlozi...

Pa da pitam...

Da bi povecao preciznost, bilo u igrama (FPS) bilo u windowsima, kako bi trebao podesiti DPI, cursor speed i mouse sensitivity? Trenutno mi se u win cini da nekako "najglatkije" radi kad stavim DPI na 2000, povecam malo speed i stisnem onu enhance precision (Win7)...

A sto se tice igre, COD4 konkretno, nikako da uspijem pogodit neku dobitnu kombinaciju... Da naglasim, ovo je prvi mis koji koristim da mu se mogu mjenjat te DPI postavke i da ima utege u sebi... dosad sam radio sa klasicnim optickim dvotipkanim logijem... sad sam izvadio sve utege, cini mi se da mi pase da je mis sto laksi... takodjer, ima li s tom preciznoscu u igrama kakve veze podloga? konkretno, taj Goliathus?

hvala
Goliathus speed ili precision? Speed podloga je glatka, precision je hrapava.

Čitao sam o tome po drugim forumima i našao da je najbolje stavit pointer speed na 5 u windowsima jer tad nema ni ubzravanja ni usporavanja od strane win, vec je 1:1, a postavke putem miša su bolje te iskljucit enhance precision i acceleration. Ja imam logitech g500 s 5 postavki dpi, u win mi je na 1000dpi i 1000 report rate, u bf bc2 na 800 ili čak 400dpi (snajp) (default sens), rezolucija 1920x1080, kad sam u tenku i sl. dignem na 3-4k, max je 5700. Meni tako najvise odgovara (navikao sam), ali to sve ovisi o osobi, nekom mogu odgovarat skroz druge postavke.

Cartmann je offline   Reply With Quote