Tema: Koji tablet
View Single Post
Staro 07.05.2010., 09:53   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
CalComp

Citiraj:
Autor therrlu Pregled postova
Najviše mi treba za rad u autocadu
Ne znam dal su CalComp i dalje igraci za CAD pa provjeri po adekvatnim grupama i forumima. Ali znam da su zbog artiljerije gumba bili jako popularni i da velikih dasketina ima cesto po eBayu za simbolicne svote. Jedino nemam pojma tegle li i dalje baterije u olovkama? Neka me neki Autocadovac ispravi, ali koliko me pamcenje sluzi, Autocad nema koristi od osjetljivosti pritiska i nekih stvari koje cine bolje Wacome znatno skupljima u drugoj bransi. Tako da osim vaznosti dobrih drivera i nije potrebno neku grdu lovu trositi za pocetnika.

Citiraj:
Autor therrlu Pregled postova
Koja bi to pitanja trebala biti?
Imas brdo video tutoriala po Jubitubiju. Posveti koji sat i dobit ces solidan uvid u osnovne stvari. Po svemu sto sam procitao iz tvog opisa; trebao bi se drzati zlatnog pravila u izboru kvalitete naspram velicine. Posebno ako si pocetnik. Dakle nikakva SF gradacija i ocigledno bez potrebe za viskoim rezama = detaljnji rad. Ako ces kupovati novi kod nas, radije odi na pocetni Wacom ili snimaj eBay i mozda ti se posreci veci brat po simbolicnoj cijeni. Odluka je tvoja i sretno.
Visage je offline   Reply With Quote