AKO KUPUJETE neki od ovih uređaja ima nekoliko stvari koje moram napomenuti
iz vlastitog iskustva i uz sve moje kolege sa XDA Developersa....imam nekoliko kineskih kopija u eksperimentalne svrhe i neću vam nabrajati linkove jer nema smisla i znam da ih nećete čitati....uglavnom,idemo redom...
Ako kupujete preko oglasnika,prva stvar koja je sumnjiva jest da možete takav uređaj kupiti za "siću"...dakle, oko 2.000 kuna....tu se pali alarm pogotovo ako znate da u dućanu košta preko 5.000 kuna...dakle,cijena je i više nego dvostruka...nemojte pasti na fore kao "viška mi je" ili "ne treba mi" ili "dobio sam na poklon"....
kao prvo, to nije iPhone,jer je za mene iPhone kineski proizvod, no radi se o jeftinoj kineskoj robi.dakle
to nije ni u kom slučaju original nego plastična igračka i nije ni blizu original aparatu.Potpuno je identičan Blackstoneu,ne u svim detaljima samo kaj je jeftin da vas odmah napali...
kao drugo..."SAMO" jedan od problema...površina uređaja je CIJELI ekran..zamislite kad vam počne odlaziti ekran nakon mjesec dana a nemate ovjerenu dokumentaciju za servis...(eBay je mrak....ali ne kod nas !! )
kao treće...kupujte
ISKLJUČIVO u dućanu a ne preko oglasnika jer dobijete i garanciju i originalan uređaj....jest da je skup...ali sve što je skupo,to je i dobro i to traje !! (zvuči nevjerojatno,ali istinito !).
p.s.
sad znam....bit će vas koji će reći "
ali ja sam kupio u oglasniku Touch HD za 2000 kuna i trenutno super radi..."...a ja ću reći...
ALI ne radi sve kao na pravome !...i koliko dugo..... ??
KINESKE KOPIJE SE ZOVU Nexperia Sy,Sol 5209 i Huaxin K168