View Single Post
Staro 07.05.2010., 01:27   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
zaista svaka cast na donaciji, ja nazalost nisam takva dobricina. cisto jer si idem zdravo seljackom logikom: brate mili, danas za 100-150 kuna kupis novi mobitel sa brojem, i 50 kuna na racunu. da ne kazem da za 50 kuna ubodes svasta od starije mobitelije, nokia i siemensa da se utopis koliko ima, ma i manje od 50 kuna (kutija pljugi/piva/kava......).

i onda cujem/procitam da ljudi nemaju za mobitel. kako onda ukucavaju bon? sa imaginarnim novcima kupe bon? na pretplatu mozda, sto je jos skuplja stvar? ne znam, nazovite me nepovjerljivim i bescutnim gadom, ali svatko tko kaze da mu je puno dati za mobitel 100 kuna, tome ne treba mobitel jer ce tih 100 kuna kako god okrenuo morati kroz 6 mjeseci ukucati preko bonova. a koliko ljudi ima 50 kuna kroz tri mjeseca, onak'..........

ponavljam, svaka cast autoru na dobroj volji, ali ja mislim da ce ovaj mobitel jednostavno ili nekome zamijeniti neku kramu koja jos uvijek radi (ali "se nema" da ga se zamjeni), ili ce zavrsiti kod nekoga tko ce ga mozda koristiti sljedecih par mjeseci, ili kod preprodavaca. nebi rekao niti rijeci da su mobiteli kao prije 10 godina kada su se zesce pojavili kod nas (sjecam se nokie 6150, preko 3000 kuna), tada je polovan kostao ~1000 kuna i vise. ok, tada si nije bas svatko mogao prustiti mobitel, ali danas dobro da uz kras ekspress kao prije oni vagoncici i lokomotive - ne ispadne neki low sony ili lg.........

cisto da se razumjemo, nimalo ne prigovaram autoru, jos jednom svaka mu cast. ali nisam mogao presutiti na ovo "joj jadan ja, nemam za mobitel", to mi se gadi i to ne mogu tolerirati. mobitel nije neophodan za zivot, kao niti racunalo, niti masa drugih stvari. ici moliti za nesto ovako je meni ispod svake casti, cisto jednostavno jer to nije motika s kojom ces ti sebi zavrijediti nesto. fakin mobitel, ma nema sanse da bi ga ikome poklonio osim obitelji, i to samo zato sto je obitelj...........

Burko je offline   Reply With Quote