View Single Post
Staro 06.05.2010., 21:40   #3607
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
Nagovorio si me, uzeo sam X-Fi XtremeMusic u ADM-u (bila je zadnja) i moram reći da sam prezadovoljan.
Totalno drugačija atmosfera mi je sada u Bad Company-u, nisam se mogao prestati smijati prvih 10 min od uživancije. Sada doslovno svaki metak ili eksploziju čujem točno odakle dolazi.
Svakako prepourčam svakom gejmeru da razmisli o kupovini X-Fi zvučne jer sa njom je zvuk daaaleko kvalitetniji.
Osim toga kod filmova i slušanja muzike osjeća se razlika u kvaliteti zvuka, zvuk je puno "čišći" nego sa onboard karticom.
Nisam stigao do sada ali evo sada ću komentirati, što se tiće onboard zvučnih i dodatnih naravno da je razlika nebo i zemlja, ali ako si samo radi BFBC2 kupovao zvučnu od 550kn onda je to totalni waste of money!
Imam tu koju si kupio, ja sam svoju uzeos rabljenu sa tržnice za 350kn, i naravno da se osjeti jako velika razlika naspram onboard, ali u ovoj igri je skroz beskorisna, osim ako ti možeš locirati gdje je tko po metcima koji ti bruje kraj glave, jer se u BFBC2 protivnik u večini slučajeva tebi prikrade s leđa a ti ne da ga nečuješ nego čak ni nakon što te zakolje nemaš pojma šta te spopalo sve dok nevidiš killcam ako ga ima!
Osim kada je potpuna tišina na mapi, a to je samo kada si sam na njoj, pa čak ni onda!
Ali definitivno ćeš tu karticu sada imati!
Barem te to može utješiti, ali nemoj se nadati da ti se više nitko neće prišuljati s leđa!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote