Citiraj:
Autor Wolverine
Zašto misliš da ako je na napajanju deklarirano 2 ili 4 raila da ih ono stvarno i ima fizički odvojene.
Primjerice neki modeli Seasonica nemaju odvojenu regulaciju a uredno su deklarirani drugačije.
|
Ma samo sam tija natuknit da je taj Huntkey u review bar klasificiran kao da ima 4 raila, dok je ovaj klasificiran kao da ima 2. Kao da ja mogu znat kako je koji uopće izveden.
Huntkey je naveden kao dobar primjer LCa, a po svemu što vidim nije sličan ovom LCu o kojem se priča.
Zeznuta stvar je staviti neko napajanje pod preporuku. Ljudi ko mutavi trče za ovih 650W. Ja samo želim reći da je meni ovo sumnjivo.
Ona prijašnja revizija napajanja me uopće nije uvjerila u kvalitetu. Kako su izvedeni i od kojih komponenti ovi novi nemam pojma. Koliko vidim ne zna nitko, a već su (bar sam ja steka takav dojam) pod preporukom kao da nikome i ne treba nešto bolje. Ono kao čemu Seasoni, Corsair, itd... kad imamo LCa od 650W za male novce.
Zar nikome nije sumnjivo napajanje od 650W za samo 400kn? Gdje se tu štedilo?
Kupija sam Corsaira, Silverpowera, FSPa... jer sam zna šta bi bar trebalo bit unutra i zato što su bili preporučeni na ovom i drugim forumima, a ovaj je za mene mačak u vreči. Ima nešto sitno reviewa kako lijepo izgleda kutija i kako ima krasne kabele. Da, imaju i neka mjerenja koja izgledaju fantastičo, ali nitko ga još nije otvorija i secira.
U nas, u Srbiji i drugim sirotinjskim zemljama se sigurno dobro prodaje. Oče raja puno muzike sa svoje novce. Onaj tko ga stavi u konfu kojoj treba max 200W možda nikad neće ni imati problem s takvim napajanjem.