View Single Post
Staro 06.05.2010., 12:23   #3102
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
A gle, sve ti je to relativno- sada ispada da je glupo tamo kupiti grafu od 1K kunića, ali Plazmu/LCD od xx inča i oho-ho kunića, e za to su pljuštale preporuke na sve strane kada su bile one akcije, već su i ptice na grani znale za Samsungovu B seriju sa orig. panelima, itd, itd...bzvz.
Grafa k'o grafa, ništa bolja niti gora od bilo koje takve iz specijaliziranih shopova, jedino nešto (naoko) povoljnija
Btw, da napomenem- imao sam već par reklamacija u Emmezeti za kojekakve stvarčice (mp4 player, sat.receiver, jedan fotić), jedan povrat poradi inkompatibilnosti (nekakav mikrofon), i nikakvih problema za prijem robe nije bilo, zato mi niti na kraj pameti nije bio ovakav scenario za reklamacije kod njih...mislim barem da zaprime robu, pa onda Asbis neka kenja što god hoće poslije...
A živo me zanima tko su te ovlaštene osobe koje Asbis priznaje za ugradnju, a da su voljni ugraditi komponentu (grafu u ovome slučaju) koja nije kupljena kod njih, iz već otvorene kutije i kako se to Asbis misli zaštititi od, recimo, moga neovlaštenoga skidanja grafe a nakon te službene ugradnje itd...totalna debilana.
Poslati ću im mail, naravno, baš me zanima odgovor...
da, čuo sam to još od nekih ljudi da nikada nisu imali problema sa emecetom i njihovom RMA, ali eto, mene je zasralo sa tim nesretnim Sony digitalcom.

@ Borny
to je lijepo od njih i sasma fer. Samo je opet pitanje dokle će to tako ići. kad god to čujem, sjetim se ekipe i Logitecha. neki to masovno iskorištavaju, a na kraju, onaj kome je prijeko potrebno, njega odkantaju jer misle da ih svi oće preveslat.
Brko je offline   Reply With Quote