View Single Post
Staro 05.05.2010., 23:20   #841
Jooj
Premium
Moj komp

Jooj's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Albert Wesker Pregled postova
btw,pogledaj si sig,pobijedio si u prepiranju,mislim ono,da mi je netko jako strucan i iskusan covjek rekao da sam noob u overclocku stvarno bih se zapitao ali kad mi dode neki mali čovječuljak kojeg prvi put vidim da je na nesto komentirao i kenja mi da nemam pojma ja se samo nasmijem....nemam sta vise reci,ja sam svoje rekao....nisam se dosao svadati...molio bih malo iskusnije ljude da potvrde ovo sto sam rekao.

EDIT: clan foruma BUG je isto podizao malo vecu voltazu na Q6600 i nakon pola godine nije vise mogao ici ni na stock frekvenciji a kamoli nesto drugo...vi mislite sta god hocete,zaboli me ona stvar ali ja znam sta sam rekao i stojim iza toga.
nisam ti rekao da si noob, oprosti na takvom shvaćanju mog posta ali stvarno se moraš zapitat par stvari...
da si noob sam si potvrdio s bug-om i mješanjem overcloka intela i amd-a
Uostalom tko ti garantira da ako imaš apsolutno isti hardwer da ćeš uspjeti dobiti isti rezultat??
evo malog primjera:
http://www.pcekspert.com/articles/690-1.html
isti hardwer ali različiti rezultati??
po tvom bi trebali imati svi isti rezultat?

ja tebi nisam govorio da si neki mali čovječuljak niti ti kenjam nešto, samo sam ti na lijep način pokušao reći da u nečem griješiš čim ti proc ne ide na iste/slične frekvencije kao kod prijašnjeg vlasnika pa molim te da se probaš suzdržati od takvih komentara...
Jooj je offline   Reply With Quote