Citiraj:
Autor Sn4k3
Evo ja sam takodjer pri kupnji novog mishonje i mislim si uzeti Sharkoon Fire Glidera.. Sto se tice mx-a 518, znam da je mis kvalitetan ali malo mi je velik tj. viskok. Ima sam ga prilike koristiti dosta puta kod frenda, kao sto rekoh kvaliteta nije upitna samo mi ne "lezi" bas u ruci iako imam "sapu" (ali imam i cudan grip zbog kojeg mi mx ne pase)..
|
Sta se tice mxa i meni je bia neobican u pocetku jer san presa sa misa koji je ima dosta niski profil i koristia san ga samo sa claw gripom pa mi je bilo cudno imat cilu ruku popunjenu. Negdi u roku od sedmicu dana san se navika i sad mi je grip potpuno drugaciji. Kad san kupova mis nisan ima priliku nigdi provat, a kupova san pc preko firme tako da san ga mora kupit naslipo. Da san ima di provat vjerojatno ga zbog tog prvog dojma nebi kupia.
Ovo je samo moje iskustvo i nemoj sad mislit da forsiram mx samo zato sta ga ja iman. Ima i drugih dobrih miseva, ali ih nisan prova pa nemogu nista o njima rec.
Ti izaberi sta mislis da ti najbolje odogvara i svakako ako imas di provat mis prije kupnje ucini to jer je meni igrom slucaja mx ispa dobar na kraju, ali isto tako mi je moga bit neudoban pa bi bacia 300 kuna (naravno, moga san u linksa vratit mis u roku od 7 dana, ali ne kupuju svi tamo i mozda nece uvik dat pa je najbolje bit oprezan).