View Single Post
Staro 05.05.2010., 21:50   #33
kundak
Premium

kundak's Avatar

Datum registracije: May 2007
Evo jos jedna preporuka za mx518.
Sta se tice ovih skrtaca sta in je skupo kupit posten mis mogu rec da mi je mx518 jedna od najisplativijih stvari sta san kupia IKAD.
Tesko je imat predodzbu koliko kvalitetan mis znaci kad si ima samo ove od 30 kuna.

Uglavnom, masu ljudi na ovom forumu daje ogromne pare za komponente koje minjaju za misec dana (graficke i procesore), a za periferiju in je skupo potrosit ista pa imaju neke miseve iz sve po osam i 17 incne tn monitore. Kvalitetna periferija traje godinama i ne samo da dramaticno poboljsava iskustvo rada na racunalu, nego i kvalitetu zivota opcenito.

Je i sad cete rec da je lako meni govorit, da san ja neki lovas i sta ja znan, ali samom cinjenicom da ste na ovom forumu neupitno je da trosite dosta love na hardware ili baren na njemu baren nesto radite za razliku od 90% pucanstva kojima pc sluzi da uru vrimena na dan zaigraju farmu na facebooku.
Sama kolicina veremena koju provedete za racunalom opravdava kupnju pristojnog misa cisto da se ne zivcirate svako malo kad nemozete pogodit slovo za copy/paste i da ne lomite ruke ...
kundak je offline   Reply With Quote