View Single Post
Staro 05.05.2010., 21:02   #3572
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Totalno razočaranje danas s moje strane!
Neka se ne uvrijedi nitko koga sam spominjao na serveru, i neka ne uzimaju zdravo za gotovo svaku ispisanu riječ!

Ali kada dođem na server, i kada vidim da jedna strana gdje se nakupite Vi demolira ovu drugu onako 5 mapa zaredom, i da se nitko ne sjeti malo izjednačiti snage u timovima, mislim da je sramota!
Jer tu se nešto spominje neko kempanje, pa neko sr**e po igračima, a kad netko sugerira da se koriste Cheatovi (iako sumnjam) odmah se pljuje po ekipi!

A recite mi iskreno, kada i ako igrate na nekom drugom serveru i nažete se u takvoj situaciji gdje vas netko pronađe tenkom iza zida sa prvim metkom da ne posumnjate u mutnu igru?
Ali nije problem u jednom, nego i drugi i treći put i tako nekoliko puta zaredom, a i gunner na tenku kao da ima neznam rontgeski vid?

Mislim da Vam definitivno fali malo kolegijalnosti, Ja kada igram sa svojima iz društva pizdim na njih kada mi se razbrčkaju po timovima, ali sada znate zašto se to radi, jer lako je kada je nas 7-8 na TS-u i kada smo u istom timu igrati protiv raje, ali nije fun!

Ajd samo toliko!

Kažem opet, nemam namjere nikoga vrijeđati, već samo uoćavam neke stvari!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote