Citiraj:
Autor Nikky
Princip je isti, na drugom uređaju ako nema manualni unos za Gateway onda obavezno stavi manualni Primary DNS=ip prvog uređaja a Secondary=vidi DNS by ISP.
Nezaboravi da WDS link ima cca za duplo lošije karakteristike od std. wireless linka.
Također provjeri razinu signala / udaljenost da zbog toga nije još više smanjena brzina / propusnost.
|
Udaljenost cca. 15tak metara od AP-a ali fora je u tome što je računalo koje se spaja bežično na prvom katu,a AP je na drugom. LAN kabel ne dolazi u obzir.
Fora je u tome što se komp primarno koristi za online gejmanje,W7 je gore i famozni WLAN autoconfig kolje konstantno signal sa svojim retardiranim skeniranjem (najlakše bi mi bilo reinstalirat i stavit XP i utility od wirelessa ali ni to ne dolazi u obzir

) pa sam računao napravit WDS i spojit komp lan kabelom na taj drugi siemens kako bi izbjegao glupi WLAN autoconfig...
Je komplicirano zvuči i komplicirano je za izvest,al čini mi se da je to jedina opcija....ako netko zna nekavo drugo riješenje go right ahead!