View Single Post
Staro 05.05.2010., 14:06   #2092
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor EQualizer10 Pregled postova
Bok ljudi,
evo malo sam čitao vaš postove i par sitnica mi je zapelo za oko.
1. u prvom postu naš kolega nije mogo natjerat sliku na monitor, neki su rekli da je možda problem u 6-pin naponskom kablu. ja sam jednom slučajno zaboravio uštekat taj kabel i grafička je svejedno radila... odnosno,na ekranu se pojavila poruka upozorenja da mi kabel nije uštekan.
2. imam gigabyte hd4850 512mb zalman edition i s obzirom da je dosta ljudi spomenulo probleme s temperaturama (60-90°C) moram reči da ova takvih problema nema.. na idle je oko 40 a na load je oko 60 i neide dalje. s druge strane cooler ima manu i to veliku, jako je glasan i to ne mislim glasan da se jako čuje šum zbog brzine vrtnje nego zujanje, ko da udara po nećem lagano i več sam kod 3 primjerka primjetio istu stvar tako da je izgleda ta mana na svim primjercima. ja sam to riješio čupanjem naponskog kabla za vent i postavljanjem 12cm coolera za kučište na grafičku i na taj način spustio temp za još nekoliko stupnjeva i stvar je puno tiša.

inače sam jako zadovoljan s ovom grafičkom i mislim da je odličan izbor za one koji nemaju na raspolaganju veliki budžet kod kupnje kompa a žele igrati sve novije igre.
Imao sam i ja tu grafu,debili iz Điđibajta nisu stavili regulaciju venta nego se vrti stalno na 100%,kod mene je radila tako punih 5min dok nisam maknuo taj vent,stavio jedan od 92mm i spojio ga na potenc.
Veki-os je offline   Reply With Quote