Tema: syss htpc
View Single Post
Staro 05.05.2010., 10:55   #74
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
slike složene konfe i u prirodnom okruženju:

evo i par slikica iz svakodnevnog života:

- genijalan "screensaver" koji vrti kompletan picture library dok svira muzika, sve slike su ovako c/b i lakano scrolla kroz brdo slika i onda zumira na jednu, vrati joj boju i prikaže je sa okvirom i dolje napisanim datumom okidanja... odlično kad se skupi ekipa i onda se gotovo uvijek u razgovoru prokomentira koja slika i sjeti se starih vremena

- muzička kolekcija sređena do zadnjeg albuma i pjesme

- napokon nešto barem polu-pošteno za gledanje youtuba iz naslonjača samo sa daljincem, jedino što opasno fali je multitap podrška za daljinac, pa se svaki search query mora upisivati navigacijom gore/dolje/lijevo/desno/ok do traženog slova... pain in teh ass, ali manji od spuštanja mce prozora, pa uzimanja tastature, paljenje miša, dizanje browsera etc.
- dodano još kanala, tako da je ovo svojevrsni internet tv centar

- izgled sadržaja sezone serije... sve ove rounded điđe na coveru sezone i thumbu odrađuje on-the-fly stark cover plugin za mediabrowser

- novi poster izgled u maelstorm temi mediabrowsera, konkretno u cilju prikazivanja svih sezona pojedine serije

- pregled serija, svi coveri, backdropi, metadata i thombovi se naravno skidaju automatski

- pogled pojedinog filma, povučeno automatski konkretno na avataru + povučeni svi dostupni backdropovi koji se vrte svakih 5-6 sekundi sa fade-in/out efektom

- tu se vidi drugačiji backdrop + praćenje kada je film pogledan

- glavni mediabrowser prozor sa custom ikonama koje su mi još uvijek kul, popis koliko je nepregledanih filmova po folderu i popis najnovijih fajlova od novijih prema starijim

- napokon potpuno funkcionalan epg preko big screen epg-a i tvprofil .xml podataka, custom logo mreža smo napravili kolega iz firme i ja... inače je još na popisu i hrt hd koji radi samo kada je vani lijepo vrijeme, tako da ovih dana ništa

- trenutne temperature, u sobi je 19.9c, vani je 7.9c

Zadnje izmijenjeno od: syss. 25.10.2010. u 01:32.
syss je offline   Reply With Quote