Citiraj:
Autor CoreDownloader
slijedeći puta kad ti tehničar dođe, nek spoji njegov laptop ili što već, nek stavi da se skida neki file sa rapida ili gdje već, skuhaj mu kavu..popričajte koji sat dva i neka vidi na licu mjesta...ako to već nisi pokušao
|
Nisam još to pokušao ALI gledaj sljedeče.
Mislim da je po mom opisu problema u ovom topiku jasno na kojoj razini je moje tehničko znanje i razumjevanje funkcioniranja moje veze na net. Sama ta činjenica ne ostavlja prostora da budem na bilo koji način doživljen neugodnim ili da pametujem. U kojem slučaju bi se od mene možda opravdano tražila 'promjena pristupa' kako bi serviser uložio malo više truda da dođe do problema i njegovog rješenja....
Kad sam jednom prilikom rekao da mi se isto događa na laptopu čekalo me predavanje kako to nije namjenjeno za 2 računala. Kako sam trebao ponavljat 3-4 puta kako se laptop spoji UMJESTO računala priznajem da sam povisio glas i pogotovo izgubio živce nakon što sam dobio odgovor "kako se svejedno može spojit samo moje računalo na taj modem jer je taj modem uprogramiran za samo moje računalo" No tad je nastavila moja draga kojeg vraga oni spajaju onda svoj laptop.
Uglavnom tad mi je rečeno da bi bilo pametno da smanjim ton jer mi nitko neče rješit taj problem osim njih.
Znam da me oboružanost strpljenjem ne vodi daleko ali i znam da me povišeni ton ne vodi doslovno nigdje.
Kažeš da mu skuham kavu ?
Još najbolje da mu načmem pršut , narežem sira i otvorim balantajn ...i da mu moja draga ispeče kifliče s mermeladom

Iako ,kad bi znao da bi mi to rješilo problem s pucanjem , nebi bilo nikakvog problema da "pregrizem jezik" i načmem mu taj pršut ,bez obzira što po dosadašnjem iskustvu smatram kako nisu zaslužili ni fetu suvog kruva za kokoše
Ali gle ,čim oni ulete
njih zanima samo modem i ništa drugo. Njima se ne priča i ne zanima ih puno moja prezentacija manifestacije problema
jer oni to več imaju na radnom nalogu a s obzirom da je ovo 5 prijava istog kvara
zar zaista misliš kako če se pojavit serviser naoružan strpljenjem spreman da popriča/posluša kako bi mi se rješio problem?
Jednostavno čovjek ne može puno napraviti kad mu dolazi tehničar
koji je unaprijed odlučio kako problem ni u kojem slučaju nije na njihovoj strani. Kad se najave , ja dobijem izvještaj kako je kod njih sve u redu i da če mi se njihov izlazak na tren naplatiti 150kn ,A NE kako ču to morati platiti 150kn ako se pokaže da problem nije kod njih.
Shvačaš ?
Interesantno , dosada mi nije ništa naplačeno a s obzirom da nikad nije problem u njima ,pitam se kome naplate tih 150kn?
Inače ,danas se to pucanje zaredalo u tolikoj mjeri da bi bolji opis bio "modem se nije mogao spojit" ,pa nije bilo druge nego da opet popričam s SZK.
Moram priznat da sam ovog puta ostao ugodno iznenađen bez obzira što mi na kraju taj razgovor nije pomogao.* Za taj dojam je uvelike zaslužno to što nekim čudom nisam dobio savjet za restart modema iako sam sljedeči par uputa napravio baš to

...a zaslužno je i to što nisam dobio izvještaj kako je kod njih u redu ,te ono o 150kn.
*nakon nekih 50 pucanja sam izgubio volju za ručnim zabiljžavanjem vremena tako da opet molim preporuku neke aplikacije koja može to automatski...ako tako nešto postoji.
@ The Pill Man
Hm, nisam ti ja baš tip osobe za radit nered i dizat galamu...
Hebu me ozbiljnije stvari u životu prema čemu je ovo i sve možebitne eventualne frustracije "mačji kašalj"...
Uglavnom ,može se reči da imam visoki prag tolerancije na "hebavanje" iako ne krijem da mi određene stvari idu na živce....
Ne znam kako to ide s adslom ali ovdje ONI MENE upozore kako se razgovor snima.

Tako da bi sigurno meni došla policija na vrata kad bi išao postavljat ultimatum tipa
"napravite mi net ili ču s sjekirom polomit vaše ormariče u krugu od 200metara i polit sve kabele s topljenim sirom da dođu štakori sve izgrist"
Javim kako je prošao posjet servisera....