Evo ovako samo da obavijestim svekoliko pucanstvo kako bi moglo koristiti i buducim narastajima ukoliko se sretnu sa ovakvim problemom.
Nakon pokusavanja svega i svacega, rastavljanja laptopa preko nekoliko puta i slicnih poduzetih akcija shvatio sam da ima zalemljenu baterijicu i da sam necu nikako moci otkloniti problem.

Poslao sam upit na nekoliko ovlastenih servisera i svi su mi dali odgovor tipa donesite ga kod nas da napravimo dijagnostiku (230 kn) pa cemo vidjet sto dalje, osim BCC servisa u Kranjcevicevoj koji su me kontaktirali telefonski i pokazali inicijativu da problem rijesimo na taj nacin. Ali, nakon razgovora sa gospodinom i pokusavanja nekih "trikova" predlozio mi je da ga donesem kod njega sto sam i ucinio.
Gospodin je pokusavao neke svoje nacine i nije islo. Cak smo i upali u WIN i probali skinuti aplikaciju za clear cmos ali nije dalo nikakvog ucinka.
Onda je uzeo neku knjigu u kojoj su za taj model laptopa navedene tri lozinke koje treba unjeti za redom. Nakon toga se na ekranu prikaze neki broj tipa xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx kojeg je potrebno slati u Fujitsu kako bi nam oni poslali master pass (ali oni to masno naplate

). Kako bi to izbjegli, dok sam ja putovao prema servisu gospodin je sa neta skinuo neki generator tih master passeva. Ubacili smo dobiveni kod u njega i dobili pass s kojim smo rijesili stvar.
Problem smo zajedno uspjeli otkloniti za sat vremena.
Na kraju me izaslo 200 kn + 23%pdv
Malo sam se raspisao, ali zelio bih pohvaliti gospodina iz servisa koji je zapravo potrosio i vise od 3 sata na moj problem a naplatio samo 1.
Eto, problem je rijesen pa valjda moze lock.