Citiraj:
Autor zwer
Nikako shvatit ovo sa ekranom. Pa koja je razlika izmedju 15.4" i 15.6" osim u 0.2" da te tako muci? Ovaj Dell ima fullHD rezu, vjerojatno i puno bolji panel od ovih raznih 15.x" sa 1280x720 rezama...
Zbog cega ti je FR tako vazan?
Meni se sve cini da trazis nesto sto neces nac na trzistu. I da baterija traje, i da ima WiFi koji hvata savrseno (e da mi je znat kako se to provjerava), i da ima metar jezgri, jaku graficku, tocno ekran kakav ti zelis s rezom kakva ti pase, i da vrti igre ko veliki. Negdje ces morat lupit kompromis.
|
A onda je samo subjektivni doživljaj, a koliko god glup bio tu je. A u 15,6'' sam sva tri imao sa 1366x768 rezom, ne znam kako bi bilo sa većom rezolucijom.
Baterija ne mora trajati nešto ekstra, mislim da tri sata nezahtjevne upotrebe sa primjenjenim mjerama štednje i nije nešto nemoguće.
Pa gle u hotelima se spajam preko wifi, ovo đubre sada sa 2-3 crtice signala jebe i diskonekta pa nemože naći mrežu tamo gdje je ostali imaju....u svakom slučaju stvara probleme...dok se recimo kolege sa svojim lapovima uredno koriste netom i guštaju ja ne. Dakle ne savršeno možda samo vrlo dobro jer ovo što sada imam je jako loše.
A da ću morati raditi kompromis to i ja vidim ali bih da je što manji. Zato sam i krenuo u izbor dovoljno rano (2,5 mjeseca) prije nego dođem doma da se stignem premišljati i nadam se dobro izabrati.