Bok svima, molio bih vas za malo pomoć oko kupnje... Naime, gledao sam bicikle za 2500 do 3000 kn, dosta sam toga procitao o svakakvim masinicama, mjenjacima i sl. prva opcija mi je bila trek 3700 pa do 4300 (znam da ce sada svi poceti sa time da placam ime, da je oprema losa za te novce i tak dalje) ali ga nije bilo u mojoj velicine rame, jer sam sjedio na 21" trekau i mali mi je, a 22" nikak da dodje (vec cekam oko mjesec dana i uskoro bi trebao doci, valjda)...
A onda sam vidio Giant terrago disc u turbo sportu koji mi zgleda prehebeno, istina kosta 3500 kn (malo probija budjet ali ima mogucnosti na rate- ista cijena)
E sad bih vas molio ako mi mozete reci kakva je geometrija kod toga bajka, i kakve su te giant hidraulicne kocnice (vidim Hamm da ih ti imas, pa ako mi mozes reci da li si zadovoljan s njima, sto se tice doziranja snage kocenja)
Znam da za te novce mogu kupiti bajk s "super opremom", ali ako mi i ode mjenjac ili tak nesto, za koju godinu, pa kupim drugi, bolji, tak da mi to nije presudno, znaci zanima me prvenstveno kakva je geometrija rame i kocnice....
I zanima me da li ima neke razlike izmedju Gianta za npr UK trziste i iz nase trziste, jer vidim da ovoga nema na UK stranicama... a i vidio sam kad su bili popusti u turbo-sportu (jbg, kasno sam vidio) da su kod nekih bajkova napisali ORIGINAL GIANT, pa mi to nije jasno
Sorry na duzem postu i unaprijed puno hvala na savjetima
http://www.turbo-sport.com/Products/...-91576934.aspx