View Single Post
Staro 04.05.2010., 08:51   #836
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Da su vemuljovci pametniji, otvorili bi i druge centre, a ni strka oko priznavanja garancija im nije bila potrebna.
A očito su procjenili da trenutno nisu u mogućnosti za to,što je i pametno. Ne vjerujem da su odlučiti iz želje ugasiti ostale centre,već iz potrebe. Pa svjedok sam i dolje u Šibeniku u Vemilu,pa ta jadna trgovina je valjda 90% vremena zjapila prazna,pogotovo u periodu pred gašenje. Ne vjerujem da je ikada bila gužva ni u najboljim danima.

Svakako bi trebali,po meni,ako ikada dođe do toga,regionalizirati minimalno svoje poslovanje,najviše 3 centra,Zg,Os i Split za Dalmaciju. Ništa drugo im ne treba,vi istrijani i ekipica s kvarnera će do zgb-a. Vi imate para, duplo ste bogatiji od Vukovaraca.

A opet,coco,s kojom robom da otvore i napune ostale centre ako imaju tek za koliko-toliko uspješno vođenje ovog jednog na Vrbanima? Opet će dobiti 5-10 polupraznih trgovina,i sindrom zaključavanja u poslovne objekte uslijed neisplaćivanja plaća i otkaza..Za reklamacije se slažem, to je fail za enciklopediju.
thedream je offline   Reply With Quote