View Single Post
Staro 04.05.2010., 06:24   #26
gums
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nažalost, nisam imao previše vremena da se zabavljam svakom sitnicom. Ekran je ok, prijem wlan signala i više nego ok. Mislim da bi mu vrijeme autonomije mogla biti slaba točka jer je baterija bila skromnih dimenzija, a ekran takve veličine guta struju. Sva 3 navedena su ustvari desktop replacement kategorija gdje trajanje baterije i masa nisu bitnija stavka obzirom da su uglavnom na stolu i stalno priključeni na struju.
Točna je tvoja opservacija da nemaju FR. Koliko znam, uglavnom ih imaju HP-ovi i Lenovo, ali za tu lovu nema šanse za dobiješ tako dobro opremljen HP ili Lenovo u odnosu na Asus ili Acer. Osim toga, malo tko uopće i koristi FR. Sigurno nisi 007 da bi imao vojne tajne ili registar branitelja na kompu.
Možda ima ponosni vlasnik takvih modela ovdije pa da podjeli to vrijeme autonomije sa nama. Nije vojna služba ili slična...još gore je , ma šalim se.
Budem pokušao naći model sa FR a ostale komponente prepisati od predloženih modela, ovaj i5 mi je zanimljiv kao i i7. A možda probam naći i 16 inča ekran sa rezolucijom većom od 1366x768 kao neki kompromis.
U svakom slučaju hvala na pomoći oko izbora.

Prenosni kalkulator:
HP Elitebook 8540W WD928EA
gums je offline   Reply With Quote