Nemam pojma to za Renault. Trebao sam ić u Barcelonu gdje bi Alonso i Massa isprobali volane, ali to je otpalo, jer Ferrari je odlučio smanjit novac za hospitality i posvetit se maksimalno prvenstvu. Išao bi sa Humanracing firmom koji su bili organizirali onu vožnju za Coultharda. U Abu Dhabiju su Kimi i Fisichela isto testirali na njihovim volanima. Vjerojatno će bit koja europska utrka, ako bude postam slike
Radim 2 volana za prijatelje, oni će bit baš identične replike toga volana na videu (osim ona doli 3 kip prekidača koji su beskorisni). Inače, za ostale ne smim ni pomislit koristit Ferrari ime ili logo, talijani (ustvari njihovi odvjetnici) su jako osjetljivi na to. Čak i Humanracing koji ima licencu za Ferrarijeve kokpite ne smije radit njihove volane.
Malo sam više u tim krugovima pa da podijelim sa vama par stvari oko licenci ovih stvari. Ferrari je najgori, oni će te živa oderat ako ih se dotakneš. Za njima je Mclaren, a najmanje osjetljivi su u Red Bull-u. Sa njima se praktički možeš dogovorit preko emaila, doslovno, ništa im ne smeta. Ali od sviju je najjači Bernie. Formula 1 je zaštićeno ime i ono se također ne bi smjelo korisit ako nemaš licencu. Ali, Bernie na to gleda na način da što se više čuje i vidi ime Formula 1, to bolje za sport

Tako da ja svoj volan slobodno mogu zvat Formula 1 steering wheel. Isto tako možete nać dosta replika F1 koje se tako i zovu, ali ne koriste ime nekog tima.
Kroz par dana ću stavit slike prvih pravih volana namjenjenih za prodaju.