View Single Post
Staro 06.12.2004., 13:47   #32
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by Bubba
[B]Ali ti naravno, do dana danasnjeg nisi shvatio zasto sam u pravu i niti jednom rijecju me nisi osporio osim one za djecu iz Goljaka: "Ja sam u pravu, moj tata je jaci od tvog.".

[B]

Ozbiljno? Nego kao ti, nesuvislo i neargumentirano?

Umm, malo manje disgrafije, malo vise konciznosti. Gdje sam ja tocno iskazao da mi nije jasna ta relacija workstation/server? Sto je pesnik hteo da kaze? Pa eto, ako bi mi ponovio u prostim recenicama, najlijepsa hvala.
Pa naravno da si u pravu, tko je još vidio da napajanje služi hlađenju računala

I da server i workstation stanu u istu rečenicu,,,
Možda bi bio tako ljubazan, pa napiši novu ATX specifikaciju i objavi da ne budemo više u zabludi.

A samo spominjanje djece sa Goljaka u ovakvom kontekstu i ovakvoj raspravi valjda govori dovoljno o tebi.

Tvoj je stav da si naravno ti uvijek u pravu, pa makar se radilo o takvoj priprostoj stvari kao što je poznavanje osnova ATX specifikacije, prvo "jasno, argumentirano i nadasve koncizno" izjaviti glupost i onda laprdati o svemu osim o tome možeš samo ti.

Jedno ću ti ipak priznati-natpisati možeš svakoga

Evo-ako ti nije teško, da zaključimo tu raspravu o napajanjima.lijepo možeš kratko i koncizno obrazložiti svoje mišljenje da napajanje ne služi hlađenju računala.
Ako se uspiješ suzdržati od veličanja sebe i podcjenjivanja drugih
,skretanja u teoriju relativnosti i objašnjavanje priprostom puku iste... valjda bu ti stalo u par rečenica.
Ili u malo više "prostih".
Jelc je offline   Reply With Quote