Tema
:
Assassin's Creed 2
View Single Post
03.05.2010., 14:08
#
199
xGAME
Premium
Moj komp
Datum registracije: Aug 2007
Tek sam kod ujaka u vili i ubio sam onog mlađahnog lika na onoj kuli. Poslije toga ide onaj quest sa skupljanjem codexa po gradu. Nađem prva tri ali četvrti mi se ne prikazuje na mapi. Prolurkao sam apsolutno sve. Čak sam i sve figurice poskupljao i postavio na "oltare". P.S u svakom vam se nalazi 2k forinti
Četvrti nije u gradu ^^
Nalazi ti se čisto na rubu mape, mislim da negdje desno od vile, prema sjeveru, i da obavezno sve viewpointove aktiviraj (to prvo napravim kad u novu mapu zakoračim
)
Mod: hvala. Ali korisi spoiler
.
-->
Citiraj:
Autor
Hamm
Čini mi se da imam bug u igri.
Tek sam kod ujaka u vili i ubio sam onog mlađahnog lika na onoj kuli. Poslije toga ide onaj quest sa skupljanjem codexa po gradu. Nađem prva tri ali četvrti mi se ne prikazuje na mapi. Prolurkao sam apsolutno sve. Čak sam i sve figurice poskupljao i postavio na "oltare". P.S u svakom vam se nalazi 2k forinti
Četvrti nije u gradu ^^
Nalazi ti se čisto na rubu mape, mislim da negdje desno od vile, prema sjeveru, i da obavezno sve viewpointove aktiviraj (to prvo napravim kad u novu mapu zakoračim
)
Mod: hvala. Ali korisi spoiler
.
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.05.2010. u
14:48
.
xGAME
Vidi profil
Pronađi još poruka od xGAME
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 5800X3D + be quiet! Dark Rock 4
MBO:
Gigabyte X570 Aorus Pro
RAM:
32GB G.Skill Trident Z RGB DDR4 @3600MHz
HDD:
Samsung 860 Evo 500GB + 1TB + 2 x WD Blue 1TB + WD Blue 8TB
VGA:
KFA2 RTX 4080 SG
Napajanje:
Corsair RM750x
Monitor:
LG 27GL850 + LG 27GL83A
Windows 10 Pro 64bit
Ostalo:
Fractal Define R6 | Razer BlackWidow Ultimate Stealth | Logitech MX518 + DeathAdder Chroma