View Single Post
Staro 03.05.2010., 10:41   #468
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
nakon što se napatiš sa usklađivanjem i traženjem kodova po netu...shvatičeš da praktičnost i nije naj naj...ima ja slično tome (Filips da budem precizan) i iako je ima sve kodove koji su mi trebali (mala pomoć sa funkcijom learn) dok provo odabereš koji aparat trebaš korigirati, brže uzmem njego original daljinac i napravim korekciju koja treba!
Ne znam za taj tvoj Philips, ali meni je ovaj Harmony fantazija.
Ubo bi i jaci model bez razmisljanja da nisu bezobrazno skupi (i da imam para na bacanje, naravno)
Spasio me je drloga od 5 daljinaca, a zadrzana je (i poboljsana) funkcionalnost u potpunosti. Pogotovo sto je predaja IR signala odlicna, nema potrebe nisaniti kao sa original daljinskim. To isticem jer mi je komp na doljnoj polici, a posto je "stolic" malo veci i siri, opticki mi zaklanja putanju do iMON-a pa sam uvijek morao protezati ruku.
Cak i iMON simulira odlicno (u sta sam bio malo skeptican) tako da sve u svemu ja nemam nikakvih zamjerki.
Probaj si zamjeniti taj svoj Philips sa nekim iz Harmony linije pa onda nabaci kakav osvrt.
Cisto sumnjam da im je funkcionalnost uopce usporediva (Phillips je ... koji model)?
A da sam se napatio sa slaganjem kodova, tipki i funkcija nemogu reci.
Software je odlican, sve je proradilo iz prve. Tu i tamo ubodem Harmony na komp da si preslozim tipke kako mi pase.

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Složiš si activities kako treba i nema potrebe za mjenjanjem deviceova na samom daljincu.
Ziiky to si novog zgrabio ili oglasnik?
Da slozio sam si "activities", ali i "devices".
Ali rijetko uopce posezem u "devices" izbornik posto uz "activities" menu tipke postaju mixane od svih uredjaja, a najpotrebnije je na glavnom panelu.
Ubo sam ga polovnog za jako smijesnu cijenu.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote