Ajde smirite malo strasti.
Zanimljivo je kako bar 90% forumaša uopće ne prati HNL ali brže-bolje su lakat postovi čim je neko sranje na tekmi...odjednom im lupi krv u glavu pa bi svi maltili, ubijali i upucavali
Svi bi odjednom davali ovlasti murji za pucanje a malo-malo tužaljke po forumu u stilu "kaj on mene ima tražit osobnu" ili "kaj peder ima mene prepipavat u raciji"
Da je npr. fanATIk išao jučer sa ženom sa proslave iz Maksimira i da su ga natamburali skup sa njom nasred Maksimirske (jer im se našel na putu a uostalom kaj ima tražit tamo a zna da je tekma) sad bi već utetoviral ACAB na čelo i pitao se koji kurac njega i ženu mlati murja koju on plaća?
A uredno mlate svaki put sve po redu, pogotovo gospoda iz drugih PU
Nije stvar samo u navijačima nego u cijelom sistemu, organizatoru, zakonodavcima i sudstvu.
A da ne pričam o papirnatim medijima i portalima koji svaki put kuhaju frku i dižu tenzije a drugi dan "nariču" ili o pravima navijača ili pak zazivaju pravnu državu ovisno o tome kaj se desilo.
Kad se uvede zakon da se numeriraju sjedala i da se moraju dati podatci (osobna) za ulaz na tekmu onda budete opalili spiku o fašizmu i kaj on ima gledat moj OIB ili JMGB..