View Single Post
Staro 02.05.2010., 12:31   #3498
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
@ Veki,vrlo vjerojatno je do mene,ali nemam blage veze što b moglo toliko 'vući' da mi multiplayer bude skoro pa neigriv.
Prije ovog patcha mi je sve bilo oke,s novim patchem sve nešto weirdo.
Čak sam u kombinaciji zadnjih 10.4 drivera sa ovim novim patchom za igru imao shemu da moram pet-šest puta kliknut 'Enter Battle' da bih ušao.
Zatim sam maknuo te drivere,stavo one što si mi ti rekao 10.4a,nešto bolje,brži loading,ali opet ista shema sa klikanjem na 'Enter Battle',da bih igrao.Igrivost opet bez promjena.Zatim sam totalno poludio i stavio 10.3 drivere s kojima mi je radio perfektno i bez ovog zadnjeg patcha za gru,prije dva tjedna.Sa 10.3 driverima nema klikanja na 'Enter Battle' pet puta,već prihvati iz prve,igrivost malo bolja.Čudim se jer singleplayer na 1280*800 - medium radi k'o beba...sa bilo kojim driverima.Znači,lag me jebe radi visokog pinga,ali ne mogu locirati što mi nabija visok ping.
I ono,ako nas ma 5-6 na serveru,radi sve kul,čim nas ima više odmah powerpoint prezentacija,ping raste i poveća se.

@ Cartmann,final 10.4 nemaju fix za BC2 što se tiče 4xxx serije,već samo za 5xxx seriju.Zamisli kakvi idioti. =/

Nije to do drivera, nego do antivirusa, sa tim zadnjim patchom igra nije bas nekako dobra sa antivirusnim programima, dodaj je u iznimke, i ako ti av ima "gaming profil", uključi ga....to je meni bilo, nije me htjelo spawnat, po 5 puta sma stisnuo enter battle, i onak je sve štekalo...probaj, nemaš što izgubiti
xGAME je offline   Reply With Quote