Citiraj:
Autor Jelc
Meni se riga više od ovog Prasićka...fakat je lik iritantan i naporan.
Brko, opet ste podanfali? 
|
Ne, nismo podanfali, prodo gradonačelnik

Pamić je rekao ekipi jučer u birtiji, a i sreo sam
jednog igrača vani sinoć na gitarijadi oko ponoći, veli mi da nisu smjeli pobjediti. Mi moramo biti 5. ili 6. tako da nemamo šanse za Europu, jer je klub posisao sve pare iz grada. Žalosno.
Citiraj:
Autor trouble
Majketi,dolazim na drugo poluvrijeme,prehlađen kaj prasac,sjever,ljudi krvavi pice po zavrtnici vanka..... rezime: jedan navijac propucan,jedan drot bez oka,blokirana maksimirska od kvatrica do dubrave valjda.... lagano sam pokupio prnje i otisao na kvart u birc. Jes da sam nekoc bio za nerede al sta je previse,previse je.....
|
vidio sam, kaj je previše previše je
Citiraj:
Autor thedream
Di mi je Brko?    (Ka-Ši 0:2 )
|
evo Brke. Zaslužena pobjeda Šibenika. Nadam se da bute vi u Evropu
Citiraj:
Autor Jelc
Brko, jesi živ? 
|
Jedva, jedva. moja malenkost je jučer doživjela nešto na što nisam naviknut. Naime, nisam bio na utakmici Karlovac - Šibenik, jer sam u 18:00 krenuo za ZG na utkamicu Dinamo - Hajduk. Kolega me zvao da oću ić sa njim jer ima godišnju kartu na VIP sektor na zapadu. reko ajde.
i naravno, mi se vozikamo autoputom i naletimo na kombi splitskih tablica. mi nismo imali obilježja, osim one male jebene zastavice na retrovizoru. i pazite ovo. Stoka je bila jedno 50 metara ispred nas, tamo kod izlaza za jasku. i vidim ja, neki klinac bleji u naš auto i malo je usporio sa 120 na 80
i tada smo prošilali kraj njih. i onda je krenulo, od jaske do naplatnih, mi 190, oni 200 u jebenom kombiju. i kod naplatnih nas stignu, voze se usporedno uz nas, pokazuju nam palice, prete tućnjavom, jebu nam mater purgersku i tako to...
nakon toga, imamo još 500 metara do naplatinih, tamo kolona. ja rekao "ako stanemo u red, gotovi smo". mi onako usporavamo, na jedno 20 na sat, ekipa se priprema izletit iz kombija... mi ulevo, gas i do kraja kolone i neki čiča i baba nas puste jer smo im objasnili o čemu se radi 100 metara iza
nakon ovog incidenta, u meni se probudila mržnja prema Hajduku i prema Torcidi i općenito ekipi južno od novog vinodolskog. da mogu biti takva stoka, nisam znao. tako da, od jučer, uz svoj voljeni Karlovac, ponovno navijam straqstveno i za Dinamo i opetovano ću se priključiti ekipi BBB-ovaca iz Karlovca. mislio sam da sam prestar za to, ali jok.
sorry na podužem postu, ali ovo nije bila zejebancija. zbog jebene zastavice na retrovizoru...