Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic
Promjenio sam product code (probao vise njih) i stavio najnoviji firmware (v50) i kada napravim hard reset pocne ono klasicno instaliranje, dobijem sms od nokie, i onda svakih 2-3min mi javi Sistemska pogreska, nakon par puta javi da je ne moguce nesta inst. al prebrzo se makne tako da ne stignem procitat do kraja, spominje sa i memorijska kartica, na njoj imam mjesta, na telefonu nekih 70mb! Probo sam i poslije instalacije firmware-a vratit original code i opet isto! Mob mi radi normalno ali me buni to sta ne moze instalirat nakon hard reseta a mozda su neke funkcije firmware-a v50...ili su to programi koji su prije bili instalirani tipa gramin itd...! Prije ja radilo sve normalno, tj. poslje hard reseta napravi te instalacije! Jeli to normalno sa ovu verziju firmware-a ili nije?
|
Aplikacije koje su ti ostale instalirane na mem.kartici, one se pokušaju ponovo instalirati kad instaliraš novi FW nakon prvog boota. Ako ima puno programa za instalirati, javit će ti error da ne može instalirati i morat ćeš manualno. Je, to su programi kao garmin koji su na mem. kartici. Formatiraj mem.karticu i napravi hard reset, pa ti neće javljati taj error.