View Single Post
Staro 30.04.2010., 22:04   #633
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
nema šanse da otvorim ovaj link. nisam jeo 10 dana nakon te je8ene utakmice. to mi je teže palo nego ona Turska 2008, bez zejebancije. ne zbog rezultata, nego zbog ljudi i okruženja u kojem sam gledao tu tekmu.

lokalna birtija, 1:1, suci drukaju cijelu utakmicu za Newcastle i onda Grba utovari 2:1 u sučevoj nadoknadi, u birtiji kaos i lom, gazda nikom ne naplaćuje, samo toči, konobarica bježi doma, gazdu boli kita, pjeva se i navija se i loče se do besvjesti...došla murja koju su susedi zvali, no oni skidaju kape i sa nama gledaju tekmu istina-bog, imal sam 14 godina, ali nema veze, pil sam rum-colu i to badava

i onda kaže Božo nakon petljanja darija šimića: "joj dobro je...joj nije dobro..Ketsbaya... i 2:2..."

i onda snimak na Sovu u svećanoj loži... neprocjenjivo
Uh. To su bili dani.

Imam vrlo slična iskustva. Gledao tekmu u polusvjesnom stanju, kao i moja ekipa, desetak nas u hotelu negdje na moru...

Čitavo drugo poluvreme spominjao sam Cvitanovića derući se iz petnih žila sjećajući se njegovih promašaja. Nakon kraja produžetaka nisam više bio u stanju govoriti, što od piva što od šoka

Ipak više me zdrmala ona 119 minuta od prije dvije godine...

Što se Dinama tiče, kaže moj stari, još od 1982 Dinamo nikad do '97 i nikad poslije nije u kontinuitetu igrao tako lijep i kvalitetan nogomet. Šteta, LP je bila blizu, ali više od Šimića je tada bio kriv sudac...

Sutra vjerojatno slijedi nova bruka, pola momčadi je izvan forme, a najbolji napadač (a po statistikama i najefikasiji i najkorisniji) će vjerojatno opet grijat klupu ili tribinu. Nevjerojatno mi je da samo Slepome nisu dali barem tri-četiri utakmice u kontinuitetu pa da dobi kakvu takvu prilku. No i bez toga je najefikasniji gledajući minutažu provedenu u igri. A još uz to je po svemu što sam čuo i vidio iznimno pošten i neiskvaren momak za nogometaša.