View Single Post
Staro 30.04.2010., 15:31   #1619
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
dečki, svaka čast i hvala na odgovorima. ali, niti jednu od ovih ne mogu kupiti u Karlovcu. a u Linksu me traže 55kn za poštarinu... a opet, nemam nikoga u ZG da mi to donese
Ti pljuneš do Zagreba, nemoj me zezati da nikad ne skokneš tamo po neki špreceraj ili slično

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Dok s druge strane oni krševi od Spirea (i sličnih nakota po 10-15kn) koji se prodaju u svakoj lokalnoj trgovini u gradu su žešći krševi od paste koji se osuše nakon nekoliko dana.

Istina.

Jednom sam u nedostaktu ikakve druge bio prisiljen staviti plavu Spire pastu - nikad više.
Horor od plave žvake, kad sam skinuo cooler nakon par dana jedva sam ju skinuo sa alkoholom, da ne pričam da dan danas stoje plavi tragovi na onoj polugi što ide preko procesora da ga fiksira

Inače bio je test tih pasti na Sobitzi, Zalman STG 1 je ako se ne varam bio odmah iza onih liquid metal podloga, makar je to sve relativno, ja osobno vjerujem da je SIlver ili Ceramique bolji od Zalmana, ali Zalmanove paste ima više, a 1 stupanj ništa ne znači

Ja još imam STG-1 nešto malo, a trenutno koristim ThermalRightovu Chill Factor II, što inače pakuju sa svojim coolerima, jednom sam prilikom na e-bayu naručio par tubica pa mi ostalo.
Pasta je fantastična, možda malo pregusta za moje kriterije, no nikad se ne pretvara u žvaku.

Eh, da, i ja se rastao od svog voljenog TRUE Black-a, zbog jako nemoralne ponude koju sam dobio za njega
Tako da je otišao put svog novog vlasnika i tako veselo hladi njegov i7

Sada mi je u kompu opet Xigmatek Thors Hammer sa Nanoxia ventom, koji će vjerovatno isto na lager jer sve mislim da ću ubost Venomous X za 80$ sa shippingom iz USA.

Razlike su u minorne između TRUE i Xigmateka, rekao bih da trenutno i nema razlike u temperaturi, ali draži mi je bio TRUE

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 30.04.2010. u 15:40.
hammer_of_thor je offline