View Single Post
Staro 30.04.2010., 13:14   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor pj07 Pregled postova
Molim Vas preporuku koju monitor uzeti uz MacBook Pro 13" 2.26GHz, koristio bih ga obradu fotografija.
Dobrodosao na forum pj07,

Citiraj:
Trazio sam apple cinema 20" (ok mi je radi cijene i velicine) ali ga vise nema u prodaji, a ovaj od 24" novi mi je malo skup a i treba adapter.
Cinema 20" potjece komunikacijom iz G4 u ranu G5 fazu. U ovom slucaju, uz tvoj MacBook Pro, ravno je pravom konekcijskom cirkusu. Buduci da su ADC adapteri na tebi potrebnu vezu potvrdjeni uspjehom jednom uz originalne Apple preplatiše. Nisam jos cuo za zamjenski koji je pouzdano radio uz ovakvu dvostruku i tebi potrebnu kombinaciju. Koliko je to isplativo zakljuci sam : DVI to ADC, Mini DP to DVI. Kroz maglu se sjecam da nekima nije ni tako radilo kako treba. Spominjem jer ako iz nekog nejasnog razloga, bas moras staviti te akrilne starudije pored svog PB-a... nije da ih ne mozes naci kod nas : ACD1, ACD2

Taj ACD je generacijski i matricom nesto stariji rodjak 2005fpw-a

Citiraj:
Pa ako je netko zna preporuciti neki drugi monitor...bio bih zahvalan. Cijena oko 3 000,00 (trenuto vise ne mogu dati)
U 24" prici i tvom limitu, najblizi izbor cini se HP ZR24w = pripadajuca mu tema na forumu. Ili Philips 240PW9ES = pripadajuca mu tema na forumu. Ostaje i moguca odluka da ti 22" bude dostatna, pa u tom slucaju DELL 2209WA = njegova tema na forumu.

Skoro sva inicijalna pitanja i znatizelju mozes educirati na informacijom prepunom dijelu monitorskog podforuma.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 30.04.2010. u 17:33.
Visage je offline   Reply With Quote